here I am.

My photo
hai, i'm Najwa Faeizah . Live in Neverland . In a relationship with Peter Pan . Jelly ?

Friday, 2 March 2012

aku rindu kau.

hey Ridzwan. aku masih ingat lagi dulu kau bilang, 'nanti buat blog then cerita pasal hby k' see? kebanyakkan story aku di sini semua pasal kau. mahu tahu kenapa? sebab aku sayang kau. 4 bulan sudah hubungan kita. aku ndaa pernah curang sama kau. b'text sama lelaki lain? its normal sayang. even aku kerap sms sama lelaki lain, 24jam sms sama lelaki lain, aku ndaa pernah curang. even aku ada tertarik sama satu orang lelaki ne, aku tetap ndaa curang. aku ndaa mahu karma tuu berlaku lagi. kau faham? first aku dengar dari kawan aku yang kau minta nombor phone/mengurat perempuan 'tuttt' d plkn, hati aku tersangat laaa sakit time tu. aku rasa macam aku mahu tampar-tampar sejaa pipi kau tuu. aku call kau time kau tengah makan kan? ok, im sorry kalau aku mengacau kau makan k sayang. im sorry. tapi hati aku masa tuu sangat-sangat panas. aku teriak-teriak kan masa call kau? yes. aku marah time tuu. hari tuu, aku mahu jalan pergi KK. tapi kau mahu tahu? aku langsung tiada mood mahu happy-happy masa hari tu. aku fikir kau sejaaa. aku takut kau curang sama aku ;( tapi aku sedar jugaa. adil kaa kalau aku marah kau begitu? sedangkan aku 24jam b'text dengan lelaki lain, di sekolah aku rapat dengan lelaki. adil kaa? no sayang. im sorry. aku rasa aku telampau mengongkong kau. aku ndaa suruh kau b'text dengan perempuan lain. aku ndaa suruh kau rapat dengan perempuan lain. aku? b'text dengan lelaki lain, rapat dengan lelaki lain. aku banyak buat salah sama kau sayang. aku lah penyebab kenapa hubungan kitaa ndaa semesra macam dulu. seriously sayang, hubungan kita ndaa semesra dulu ;( aku rindu moment kita yang dulu. masih ingat kan? 1minggu sebelum kau mahu pergi plkn, balik-balik kau mahu kasitau aku something. tapi kau bilang, 'tiadalaa'. aku hairan. then malam sebelum 6hari kau pergi plkn, tengah malam tuu kita b'calling, kau kasitau yang kau dapat tawaran masuk plkn. kau mahu tahu apa aku rasa time tuu? first sejaa kau cakap 'hby masuk plkn' seriously, my tears already drop sayang. aku tahan sejaa time tu. aku ndaa mahu kau dengar aku menangis. aku ndaa mahu kau rasa serba salah kalau kau dengar aku menangis. im sorry ;( time tuu aku rasa macam aku kehilangan kau sayang. i can't ;( lepas tuu aku kasi alasan yang aku mahu tidur kan? yes, aku tipu kau. actually, aku ndaa tahan sudah. aku mahu menangis! so, kita end call kan? guess what? yeahh, im crying sayang. i cant stop crying. then aku ada text kau kan? aku bilang, 'i can't stop crying hby ;(' kan kan kan? then kau reply 'alaa, rasa besalah pula hby' see? im sorry sayang kalau buat kau rasa bersalah. heh. aku nemau kau pisah dari aku. kau bilang '3bulan seja. ndaa lama tu' yeah. bagi kau. bagi aku? lamaa! i need you sayang. sama siapa aku mau curhat-curhat? uh? sama siapa aku mahu cakap 'penatlaaa. baru balik sekolah' then siapa lagi mahu cakap 'sabarlaa.' siapa lagi yang mahu cakap 'iloveyou' setiap hari sama aku? siapa? only you sayang! only you! i need you ;( kita dapat text setiap hari sabtu and ahad sejaa. ndaa cukup sayang! ergh. nevermind laa kan sayang? ndaa lama lagi kau mahu pulang kan? apa kau bilang? kau bilang, 'ndaa sabar mahu keluar dari tempat sengsara ne. then jumpa orang tesayang' kan kan kan? naaa. aku pun ndaa sabar mahu jumpa kau ;( tapi satu sejaa, kau mesti janji sama aku, nanti jangan kau cakap 'rindu laa sama plkn' seolah-olah macam kau ndaa ikhlas sejaa mahu pulang dapat text dengan aku hari-hari. kau pun tahu aku ne sensitive kan? errr. once again, im sorry. kkk? iloveyou ;)


hug.kiss.love from : Najwa Faeizah.

No comments:

Post a Comment