here I am.

My photo
hai, i'm Najwa Faeizah . Live in Neverland . In a relationship with Peter Pan . Jelly ?

Saturday, 30 June 2012

crush? o_0

haii. apa khabar kamu? sihat? alhamdulillah ;) errrrr, kamu ndaa mau tanya khabar aku? haha. ndaa payah bagitau laa. aku kasitau sendiri. aku sihat alhamdulillah. ramai orang cakap aku kurus sudah. eyaa kaa? haha. bukan mau perasan laa k. ada orang cakap. bukan aku ah. mau tau kenapa aku kurus? sebab jarang makan laa. kenapa jarang makan? hmmm. sebab......aku ada banyak masalah ;/ terutamanya masalah di rumah. ndaatau mau cakap apa laa kan. ehh. biar laa tu. malas aku mau kasitau pasal masalah di rumah tu. sakit sejaa hati ;') so, see my title? crush. apa crush tuu? ehem. ada kamus di rumah? ada? baaa pegi cari. yang tiada tuu. alaaa, kesian juga. macam mana mau belajar bahasa Inggeris kalau tiada kamus? baaa, pegi beli k. aku malas mau bagitau crush tuu apa. haha. baaa jangan laa marah baa. aku tau bekerut sudah dahi kamu membaca entry aku ne kan? haha. anu baaa, crush tuu orang yang kita suka atau minat. hah. kira cenggitu lah ;) kenapa juga aku mau post pasal crush? and who's my crush? cubaa kamu teka. aku bagi kamu BlackBerry ;p nah, ndaa dapat teka kan? yeahhhh. baru tau ndaa dapat BB ;p haha. *kenapa aku gedik ne? -,-'* crush aku si........ eh, mana boleh bagitau. haha. aku panggil dia Batman ;) sebab apa batman? sebab aku suka batman laa. apa lagi -,-' aku suka dia. tapi aku ndaa mau couple dengan dia. sebab.... hah ada laa sebab dia tuu ;) haha. aku sangat sangat suka dia. haihh. kadang-kadang aku ndaa boleh control ne perasaan ;) bodoh kan? pendam sendiri -,-' biar laa. tapi dia bilang dia suka aku. hahahaha. tapi aku ndaa mau couple dengan dia. sebab aku malas sudah mau couple couple ne. dulu, aku main antam sejaaa cari boyfriend. sampai boyfriend yang isap batu pun aku dapat. tapi itu lepas aku break dengan lelaki tuu baru dia isap batu laaa. kononnya kecewa dengan aku. puiii. tiada akal -,- tapi aku dengar dengar dia okay sudah sekarang ;) dia pilih jalan yang betul sudah. alhamdulillah. hehe. ohh crushhh -,- kenapa aku boleh suka sangat sama kau ne? weird oh sayang ;) rindu suara kau yang.... haih. susah mau cakap ;') kadang kadang dengar suara kau boleh buat aku cairrrr ;3 kadang kadang laaaa. haha. err, okay laa. that's all from now. mau sapu ubat dulu sebab badan gatal ;( alergic kan. ndaa tahan oh kalau hari hari badan gatal ;( hmmmmm. k byee assalamualaikum ;)



hug.kiss.love from : Najwa Faeizah.

No comments:

Post a Comment