here I am.

My photo
hai, i'm Najwa Faeizah . Live in Neverland . In a relationship with Peter Pan . Jelly ?

Friday, 27 January 2012

Mohd. Ridzwan bin Rapaie. yes, he's the owner of my heart :)

now, aku mau story pasal boyfriend aku. guess knapa aku mau story pasal dia? sebab kan, hmm. anu baa. anuu apa ne. hmmm, aku rindu dia -.-' hehe.

ok. first kami kenal, of course laa d facebook. cinta muka buku laa katakan. first aku tegur/chat dia time aku nampak dia tengah upload gambar-gambar dinner dia.
*chat*
aku : hey :)
dia : hey :)
*aku lambat balas chat dia 15minit gituu. cause aku pegi makan kejap*
dia : ada orang? :)
aku : sorry late. hehe :)
dia : ouhh .. ada pla.. hm.. socey
aku :  so, intro please? :)
dia : wan | 7teen| sbh college.. anda ?
aku :  najwa | 15 | smk takis :)
dia : apa ? najwa latiff ? omg !!! hha.. joke2x..
aku :  haha. no laaaa. perli ehh?
dia :  nope !!! sahaja utk bgurau .. miahahaha
 *panjang lagi chit-chat kami tu. tapi yang lain tuu, ahhh malas laa mau bagitau sini. maluuu ;3*

lepas kami chat d fb, kami sambung text d phone :) aww. first panggilan kami, aku panggil dia budak pmr. then dia panggil aku budak spm. yeah. padahal dia yg spm n aku pmr. tubal -.-'. guess what? aku suka gigi dia. haha. walaupun gigi dia ndaa rata, aku tetap suka. walawek! kami kenal-kenal 1minggu gituu. then dia bawa aku couple. actually, first dia bawa couple, aku nemau. cause aku malas mau couple-couple ne sudaa. tapi tapi kan. eee, ayat dia. fuhh. cair ;3 ok laaa. aku pun suka dia, dia suka aku. apa salah kalau couple kan? 30.10.2011. tarikh kami couple. time tuuu jam11 pm lebih gituu dia p ayat aku. wahh. ndaa betidur baa -.-' ok., besoknya, kami text macam biasa. macam kawan. macam orang baru bekenalan. sebab masi rasa janggal. huha. konon -.-' then aku ada p tanya dia 'kita couple kaa?' dia jawab 'eyala. jadi?' bukan apa. time tuu aku rasa lain. macam aku ne just kena main2 -.-' yalaaa. takut aku nanti perasan. haha. tapi alhamdulillah, sekarang hubungan kami sudah 2bulan 27hari. harap bekekalan. amin :)


hmm, bagi pendapat aku laa kan, muka dia macam Alifff Aziz. ndaa percaya? see this.




kankan? sikit laa macam Aliff Aziz. dulu, aku selalu panggil dia Aliff Aziz. haha.bangga konon dia -.-' tapi itu kejap sejaa. sebab kan, sekarang aku suka panggil dia si bau kantot. mau tau kenapa? jengjengjeng. meh aku bagitau. ada satu malam tuu kan, kami b'calling. punya siuk kami ketawa-ketawa, tiba-tiba ada bunyi 'pop'. (pop laaa sangat -,-') mau tau apa? dia kentut! euwwww. haha. bikin malu sejaa oh. yayy. i admit, it's the best moment i ever had! (sorry sayang if kasi malu kau. sorry sangat :3) tapi nevermind, malam tu sudah kasi jadi hubungan kami makin rapat. hehe. terus terang, aku suka tengok dia ketawa sampai nampak gigi dia yang ndaa rata tu. haha. jahat nyaa aku -,-'

banyak kenangan aku sama dia. first time aku jumpa lelaki macam dia. funny, happy punya orang. selalu buat aku senyum :) kalau gaduh pun, sekejap sejaa. haha. tapi dia laa yang selalu mengalah. even salah tuu salah aku. sot kan aku? kesian dia ;( sorry sayang. hoi ridzwan! iloveyousomuch ;*

hug.kiss.love from me : Najwa Faeizah.

2 comments:

  1. Sinta Remaja~ Tunggang terbalik ku mbaca entry mu nei dik~ Trus teringat kunun tem muda² cam kamu nie~ ha³~ bukan psl kisah sendiri, tp kisah² member lain~ macam² ragam~ i'm not as lucky as both of u~ teda peminat kunun tem d SMK.. ya la... nda ensem kannn... haha~ Apa² pun, All The Best 4 U 2 la~ KAPAL BEK² AHH.. JAN NAKUL²~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. bukan apa. ndaa pandai buat ayat baaa. haha. im sorry. well, thank you for the comment :)

      Delete