here I am.

My photo
hai, i'm Najwa Faeizah . Live in Neverland . In a relationship with Peter Pan . Jelly ?

Monday, 23 April 2012

masih setia ;)

hai hei hoi. hehe. haha. huhu. huha. asal aku gelak ne? k aku gila. haha. tengok tajuk entry aku. masih setia ;) jyeahh. hari ini dah masuk 5 bulan 23 hari aku relation dengan dia. woahhhh. first time aku setia sama lelaki. shutt! tapi itu tidak bermaksud aku selalu curang k. well sebenarnya aku kalau dah relation memang cepat boring. i don't know why -..- tapi, kali ne nopeee ;) tapi jujur, sebulan yang lalu memang aku dah boring relation dengan dia. tapi tapi, ngawwwwww ;3 dia pandai curi hati aku. eh eh, maling maling! pak polisi tangkap itu maling! haha ;) hari tuu, aku break dengan dia. tak break, just nak minta break. that's all. tapi dia taknak. salah aku juga sebab suka hati mak bapak tiri justin bieber sejaa cakap yang dia ada scandal. haha. sorry ;o silly me. syukur Alhamdulillah aku masih relation dengan dia sampai hari ini. aku tak tahu apa yang akan jadi lepas ne. I just hope that he will stay loving me. awwww. hehe. k that's all. aku penat. tadi ada lawatan pergi MSAM. oh yaaaa, sebelum aku lupa. aku nak cerita sikit. alah, sikit sejaa laa -..- jangan marah ah. sikit sejaa. janji ;) kkk. the story start now. *bahahahaha*. tadi aku ada kena bagi payung percuma. then aku duduk di kerusi rehat kejap dengan kawan-kawan aku. then kami gerak pergi tempat lain. aku lupa nak ambil payung aku. huh! then kira-kira 10minit camtu, kawan aku tanya 'eh najwa, mana payung kau?' then aku cakap, 'hah! mana payung aku? alah, tinggal di kerusi tuu'. then aku dan kawan aku pergi tempat yang kami rehat kejap tuu tadi. cari punya cari, hmmm. payung tu dah hilang ;( kecewa siott. dah laa payung free. hilang camtuuu sejaa. memang bodoh laa kau najwa. careless sangat -...- k itu sejaaa. tak panjang kan? kan? hehe. i'm sorry. kbye. Assalamualaikum ;)



hug.kiss.love from : Najwa Faeizah.

No comments:

Post a Comment